بانوی پر تلاش هرمزگانی....

عصر روز پنج شنبه ۲۸ آذر ماه به دعوت مدیریت شیلات هرمزگان برای شرکت در دومین جشنواره پخت آبزیان هرمزگان با مدیریت سرکار خانم پوردریایى که به اتفاق دوستان وبلاگ نویس از جمله خانم یاسمین گل (وبلاگ دوقناری) ، و دختر خانم جوان و زیبای مینابی سمیره عزیز(وبلاگ انبا میناب) که هر دو زحمت کشیده از چندین فرسنگ راه دور آمده بودند٬ به محل برگزارى جشنواره در بوستان خلیج فارس بندرعباس رفتیم .

حضور مردم به جشنواره رونق خاصی بخشیده بود به نحوی که بسیاری از افراد حتی ایستاده  فعالیتهای مختلف جشنواره را تماشا می کردند . حضور کودکان زیبا که در گوشه ای از محوطه جشنواره نقاشیهای کودکانه خود را می کشیدند بسیار دیدنی و جالب بود . و همچنین حضور گروه موسیقى سنتى میناب با اجراى زیبایش جشنواره را به شبى فراموش نشدنى مبدل کرده بود .

                  

آنچه که بیشتر براى من جالب و لذت بخش تر بود، فعالیت و تلاش این بانوى هرمزگانى بود . مدیریت جشنواره را به نحو احسن و با کمال میل دایر کرده بود بطورى که رضایت هر فردى از این جشنواره بهترین گواه بود . از نحوه تنظیم برنامه گرفته تا تدارکات دیگر . وقتى ایشان را فعال مى دیدم یک نوع احساس فخر به خودم مى ورزیدم که یک بانوى هرمزگانى واقعا صلاحیت و قابلیت خود را در هر زمینه اى ثابت نموده است .

سرکار خانم پوردریایى با پختن کیک جشنواره که به دو رنگ آبى و قهوه اى آن را تزئین کرده بود نشانى از ساحل زیبا با ریگهاى داغ قهوه ای و طلایی سورو بود که کالنگ ، میگ، لالاچین هم بر روى این کیک بخوبى نمایان و درخشان بود.  دیکوراسیونى بى نهایت جالب و تنوعى بى نظیر از خلاقیت  هنر این بانوى پر تلاش بود ..... اما حسرت نخوردن این کیک به دلمان ماند و نوش جان مسولان شد ....!!!

شاید بنظر برسد که کار دیکوراسیون کیک یا دسته گلهایى که ایشان تدارک دیده بود بسیار سهل و آسان باشد اما وقتی از خانم پوردریایی پرسیدم زحمت دیکوراسیون دسته گلها را به سه - چهار روز زحمت متوالی و خوابیدن و استراحت در این چند روز را به ۵-۶ ساعت خلاصه کرد !!!! زحمات و هنرش قابل تقدیر است .

در اخیر تشکر از دو شخصیت محترم برای تشریف فرمایی در این جشنواره . ** یکی پدر بزرگوار و محترم جناب حبیب سورویی و خانواده محترم ایشان و پوزش صد چندان تقدیم شما پدر گرامی که سعادت ملاقات شما را نداشتم . به امید فرصتهای دیگر و بهتر..**و **دیگری دوست بسیار خوب و مهربانم... با وجود اینکه حالش خوب نبود اما آمده بود.... و تا آخرین لحظه بهترین همراهم بود ... دوستت دارم **

**و تشکر از سمیره گل(انبا میناب) برای هر ثانیه هر لحظه... و خاطراتی فراموش نشدنی . **

نکاتی از جشنواره :

  • پنج شنبه ۲۸ آذر ماه دومین جشنواره پخت آبزیان هرمزگان به همت مدیریت شیلات استان هرمزگان و با حضور آقایان محترم : زارع معاون برنامه ریزی استانداری ، بدیعی مدیر کل شیلات هرمزگان ، راستـــی فرماندار بندرعباس ، سرهنگ ضیایی رئیس راهنمایی و رانندگی استان با شکوه خاصی در بوستان خلیج فارس بندرعباس برگزار گردید .

                           

  • در این جشنواره بانوان هرمزگانى ۱۸۰ نوع از غذاهای دریایى خود را با تنوع بسیار عالی به جشنواره جهت رقابت ارائه نموده بودند. و در پایان به سه نفر که بهترین تزئین را بر روی غذاهای خود داشتند تندیس جشنواره ، سکه بهار ازادی و لوح تقدیر اهدا شد - که سرکار خانم منا پوردریایى با کارهاى تزئینى فوق العاده اش یکى از بهترینها بود .

                         

  • هیات داوران جشنواره: سرکار خانم منا پوردریایى ، سرکار خانم رقیه ذاکری از انجمن زنان ساحل میناب ،  و مهمان ویژه برنامه خانم یاسمین عزیز ( وبلاگ دو قنارى) که از آن سوى آبها و قاره ها در این جشنواره حضور داشت  .

                    

  • در پی فعالیتهاى جشنواره تماشا کردن غرفه های نمایش هنرهاى سنتی و دستی مختلف حرف ویژه ی خود را میزد که واقعا دیدنى بود على الخصوص غرفه ى کارهاى دستى انجمن زنان ساحل میناب با مدیریت سرکار خانم ذاکرى.

مختصرى از بانوى هرمزگانى :

  • منا پوردریایی دوره آشپزی و شیرینی پزی را درآموزشگاه های آزاد استان هرمزگان به اتمام رسانیده است و دراری ۶ مدرک آشپزی و شیرینی پزی(لیسانس) بین المللی از اداره فنی و حرفه ای استان هرمزگان می باشد.
  • دارای ۳ مدرک دکوراسیون کیک از شرکت ویلتون آمریکا می باشند .
  • کسب مقام اول در مسابقه شیرینی پزی و تزئین کیک در اولین نمایشگاه توانمندیهای زنان استان هرمزگان که از طرف نیروی انتظامی ،استانداری،شهرداری برگزار شد .
  • کسب جایزه و لوح تقدیر از طرف اداره فرهنگ و ارشاد ،فنی حرفه ای .
  • کسب رتبه برتر جشنواره پخت آبزیان در استان گلستان ۱۳۸۶ .
  • برگزار کننده چندین جشنواره غذا در استان هرمزگان .
  • استادهای زیادی از کشورهای مختلف مانند تایلند در زمینه سبزی آرایی وتزئین میز غذا و از هندوستان در زمینه غذاهای هندی و کافی شاپ، داشته اند.
  • به زودی ۴ کتاب آشپزی در زمینه غذاهای بومی هرمزگان از ایشان به چاپ خواهد رسید که شامل ۴۵۰ نوع غذا،ترشی،حلوا،نان می باشد .

در حاشیه .... و مربوط: اینها گل مریم و رز نیستند! بلکه دسته گلهای زیبا و جالبی ایست از چغندر و شلغم و برگهای آن هم از فلفل سبز اما بشکل گل رز ٬ گل مریم اما با پیازچه دسته گل دیگر با تربچه و تعداد دسته گلهای زیاد دیگر. همه این کارها حاصل تلاش و خلاقیت و هنر خانم پوردریایی است که در دیکوراسیون و پخت غذاهای سنتی و مدرن در استان حرف اول را می زند.                        

                  

                   

 منبع عکسها: وبلاگ دخت سورو